Fijne winkel, vriendelijk personeel, goede informatie en uitleg.
Cor Kirkels
Ik blijf altijd naar behoren geholpen.
wiel pieters
Prima service
Bas Drabbe
Top ervaring
Sjeng Vaessen
Toen onze oude inductekookplaat de geest gaf zijn we op fijne en deskundige wijze geholpen met de selectie van een nieuw exemplaar. Deze werd snel geleverd en gemonteerd. Tijdens de montage werd een...Toen onze oude inductekookplaat de geest gaf zijn we op fijne en deskundige wijze geholpen met de selectie van een nieuw exemplaar. Deze werd snel geleverd en gemonteerd. Tijdens de montage werd een tekortkoming in de electiciteitstoevoer van meterkast naar de inductiekookplaat geconstateerd. Dat is door vakmensen op professionele wijze in orde gemaakt. We zijn er zeer tevreden ove hoe alles verlopen is.
Anna
Denken met je mee, geven duidelijke uitleg over de apparatuur, nemen de tijd voor je. Top gewoon. Apparaten werden netjes ingebouwd en oude apparaten werden meegenomen. Top service
Bas Drabbe
Hele fijne winkel,.met goed personeel
Corinne Jap-Tjong.
Zowel in de winkel met het uitzoeken als thuis het inbouwen ben ik zeer tevreden. De begeleiding bij het uitzoeken en de adviezen in de winkel waren prima. Het inbouwen ging zo goed, de...Zowel in de winkel met het uitzoeken als thuis het inbouwen ben ik zeer tevreden. De begeleiding bij het uitzoeken en de adviezen in de winkel waren prima. Het inbouwen ging zo goed, de heren waren beleefd en vriendelijk. Niets was ze te veel. Mijn complimenten en dank.
J Jongen-Kerkrade
Geweldige service,zeer client vriendelijk,snelle hulp aangeboden,goed advies en deskundige afhandeling.