Wat een plezierige winkel en wat is het personeel vriendelijk en bekwaam! Een aanrader !
Electro World leerdam
F.Eijskoot
Goede voorlichting in de winkel, keurige aflevering en plaatsing van onze wasautomaat en wasdroger.
C Soeterbroek
De eigenaar van winkel in Leerdam Was duidelijk in voor informatie over de product die ik heb gekocht
Bel
Goede service
Goede, snelle service. Professioneel geholpen.
Bassa Beveiliging
Top service!
John Blom
Wederom een goed advies gekregen van Dineke en Peter. Bedankt voor de snelle levering en installatie!
Wim Riksen
Goed en eerlijk persoonlijk advies, niet opdringerig, veel keuze in apparatuur, net en kundig personeel. aanrader
Marian Bosje
We kregen per abuis het verkeerde artikel geleverd, kan gebeuren, maar dit werd direct adequat opgelost. Een geluk bij een ongeluk ...we konden daardoor onze eerste keuze wijzigen in een voor ons...We kregen per abuis het verkeerde artikel geleverd, kan gebeuren, maar dit werd direct adequat opgelost. Een geluk bij een ongeluk ...we konden daardoor onze eerste keuze wijzigen in een voor ons betere versie.