Hele goeie zaak en klantvriendelijk en hele goeie service aan huis,,juiste keuze voor al je witgoed en elektro aparaten,,
Marijke
Eerst telefonisch contact gehad, heel duidelijk antwoord op onze vraag. 's middags in de winkel heel vriendelijk en goede uitleg. Kregen snel bericht wanneer er geleverd kon...Eerst telefonisch contact gehad, heel duidelijk antwoord op onze vraag. 's middags in de winkel heel vriendelijk en goede uitleg. Kregen snel bericht wanneer er geleverd kon worden.
Fam Rustenhoven
Zeer vriendelijk personeel. Goed advies en uitleg gehad. Snelle levering. Al met al TOP
Ruud Maas
Prima service, ze denken met je mee, en geven deskundig advies en uitleg over het product (inductie kookplaat)
Jannie
Keurige nette winkel, medewerker stond ons keurig te woord duidelijke uitleg van het product wat wij wilde aanschaffen
Ad Versteeg
Vriendelijk en meedenken wat het beste is. Het instaleren en uitleggen is ook prima. Ik ben dik tevreden.
Ad Versteeg
Fijne zaak, heel goed geholpen levering perfect kan deze zaak aanbevelen.