Snel geholpen en goed geadviseerd. Prima en prettig personeel
Alex Reinders
Snelle levering. Perfect geïnstalleerd en aangesloten. Neemt alle tijd voor uitleg.
Hans
Televisie begaf het een dag voor kerst. Snel naar Oosterhof gegaan en goed advies gekregen en gelijk een nieuwe televisie gekocht. Deze werd vervolgens nog binnen anderhalf uur bezorgd waar wij ook...Televisie begaf het een dag voor kerst. Snel naar Oosterhof gegaan en goed advies gekregen en gelijk een nieuwe televisie gekocht. Deze werd vervolgens nog binnen anderhalf uur bezorgd waar wij ook nog aanvullende adviezen kregen.
Henk
Gedegen advies
Ronald de Jong
Dag voor Kerst wasmachine kapot, maar alles in werk gesteld om langs te komen en te repareren. Monteur zeer vakkundig , professioneel en fatsoenlijk. Advies en assortiment moet je invullen in review...Dag voor Kerst wasmachine kapot, maar alles in werk gesteld om langs te komen en te repareren. Monteur zeer vakkundig , professioneel en fatsoenlijk. Advies en assortiment moet je invullen in review maar geen gebruik van hoeven te maken en onbekend