Persoonlijke aandacht, deskundig advies, deskundig personeel. Heldere uitleg en goed afspraken mee te maken
D.Zwart
Leuke mensen en mooie winkel
Henk Pel
Snelle en uitstekende service
M. HOEKSTRA
Professioneel en vriendelijk familiebedrijf met kennis van zaken, wij zijn er zeer goed begeleid met de aanschaf van een warmtepompdroger.
Jan en Ferna
Een kundig bedrijf . Weten waar ze het over hebben. Een prettige manier van omgaan met de klant. Je wordt respectvol bejegend. Goede service.
Jan van der Veen Nieuwstraat 45 9641 BL Veendam
De mensen zijn altijd netjes en vragen hoe het met je gaat en zijn ook medelevend als je ziek ben geweest
jan clermonts
Top top top
Een prettige zaak, waar ik al jaren kom en nooit teleurgesteld wordt. Het is hier plezierig kopen en een verademing in vergelijking met grote winkelketens (Mediamarkt, Coolblue of andere). Men heeft...Een prettige zaak, waar ik al jaren kom en nooit teleurgesteld wordt. Het is hier plezierig kopen en een verademing in vergelijking met grote winkelketens (Mediamarkt, Coolblue of andere). Men heeft hier tijd en aandacht voor de klant! De afgelopen tientallen jaren als klant nog nooit teleurgesteld.