Een fijne zaak die door professionele maar zeer vriendelijke mensen wordt gerund. Goeie service!!
Jacqueline
Goed advies, klant vriendelijk, goede service. Snelle afspraken.
Wenda
Bij deze winkel wordt je altijd vriendelijk en snel geholpen. En ook snelle levering.
Marjan Burema Boekhold
Goed geholpen. Goed klant vriendelijkheid. Vandaag besteld, morgenochtend al thuis. Netjes op zijn plaats gezet. Goede uitleg wasmachine.
Jan
Goede service, deskundige toelichting
Goede en snelle service, en uitleg
Eddy Niewzwaag
Deskundig; vriendelijk en klantgericht
Deskundige informatie over het aan te schaffen object. Vriendelijk en hulpvaardig.
Richard
Goede service. Gebeld wanneer ze kwamen leveren en ze stonden er ook.
Bellingwolde
In de winkel werden we uitstekend geholpen: vriendelijk, to the point en concrete informatie. En de bezorging en plaatsing van de ASKO wasmachine was netjes, zorgvuldig en vriendelijk. En er werd...In de winkel werden we uitstekend geholpen: vriendelijk, to the point en concrete informatie. En de bezorging en plaatsing van de ASKO wasmachine was netjes, zorgvuldig en vriendelijk. En er werd tijd genomen, om de werking van de machine langs te lopen. De klant is koning; zo voelen we ons behandeld. Comlimenten aan winkel- en bezorgingspersoneel.