Op zich prima service en bereidwillig om het probleem te verhelpen. Helaas functioneerde het te vervangen ondedeel niet naar de verwachting van jullie en ons.
We zijn goed geholpen met de keuze van een nieuwe afzuigkap die daarna prima geïnstalleerd is.
Snelle reactie en actie
Maas de Lange
Wij hebben zeer goed advies gekregen nadat onze wasmachine stuk ging. Wij hadden al besloten om de wasmachine te vervangen, maar de aansluitingen en hoogte was een probleem. Rinze Hofman heeft alles...Wij hebben zeer goed advies gekregen nadat onze wasmachine stuk ging. Wij hadden al besloten om de wasmachine te vervangen, maar de aansluitingen en hoogte was een probleem. Rinze Hofman heeft alles aangepast en zeer correct afgeleverd. De volgende dag zelfs nog geweest voor een gratis nacontrole of alles functioneerde zoals het moet. Wij zijn blij met Rinze Hofman.
Brandsm
Prima service
Prima service, altijd goed advies vd monteur als hij voor reparatie komt. Ook in de winkel en aan de telefoon wordrn we altijd goed en vriendelijk geholpen.
E.M.Groeneveld
Vakkennis en nakomen van beloften.
Messchaert
Er wordt naar je geluisterd
R. Mulder
Blijkt al uit de beoordeling
Uitstekende service op maat zeer tevreden met onze bosch koelvries en sinds kort een hele mooie miele wasmachine.. Mooi dat het zo geregeld kon worden..!