Wij vinden het prettig dat er nog bent... een fysieke winkel en niet via de website Waar je iets kan bekijken, maar ook kan terugvallen op Service en je degene kan bellen voor als er wat is. (zouden...Wij vinden het prettig dat er nog bent... een fysieke winkel en niet via de website Waar je iets kan bekijken, maar ook kan terugvallen op Service en je degene kan bellen voor als er wat is. (zouden meer mensen moeten doen) We hopen dat jullie nog lang in Schalkhaar zitten. Vanuit Deventer komen we graag naar u toe. Tot de volgende keer..............
M. Buijs
Zo'n beetje alle apparatuur, witgoed en audio, die ik in huis heb, heb ik bij Rookes Rietman gekocht. Ik werd op dit bedrijf gewezen via mond op mond reclame. Ik ben zeer tevreden over de...Zo'n beetje alle apparatuur, witgoed en audio, die ik in huis heb, heb ik bij Rookes Rietman gekocht. Ik werd op dit bedrijf gewezen via mond op mond reclame. Ik ben zeer tevreden over de service. Ik was in het begin niet zo handig met (opnieuw) installeren van zenders op mijn TV en opnemen e.d. Ze hebben me heel goed geholpen aan de telefoon of aan huis. Ook bij de aanschaf van andere apparaten kreeg ik goede uitleg over het gebruik en onderhoud.
Paul Harmens
Top zaak
Prettige winkel vriendelijk en deskundig personeel komen de afspraken na
De Haan
Fijne winkel
Ben van Vuuren
Goede service met ervaren eigen servicemonteurs, klantgericht advies, geen hijgerige verkoper die je iets probeert aan te smeren, betrouwbaar, prima prijs-kwaliteit verhouding. Ik koop hier al...Goede service met ervaren eigen servicemonteurs, klantgericht advies, geen hijgerige verkoper die je iets probeert aan te smeren, betrouwbaar, prima prijs-kwaliteit verhouding. Ik koop hier al jaren apparatuur en ben nooit teleurgesteld.
magda
Uiterst plezierige medewerkers, ook in de winkel zullen ze zeker zeer deskundig zijn maar ik miste dat er op 'mijn soort' klanten werd ingespeeld - zie eerdere opmerkingen svp
Goede service en advies!! Heel vriendelijk personeel.