Goed advies, zeer coöperatief in het meedenken om tot een goede keuze te komen. Maar ook de service, bezorging, het personeel (niet alleen deze laatste aankoop) maar ook de andere aankopen...Goed advies, zeer coöperatief in het meedenken om tot een goede keuze te komen. Maar ook de service, bezorging, het personeel (niet alleen deze laatste aankoop) maar ook de andere aankopen daarvoor: steeds correct, aandacht, de tijd ervoor nemen. Kortom: uitstekend!
Albert ten Cate Juwelier Diamantair Sinds 1837
Prettige benadering naar client en alles duidelijk en zeer snel besteld binnen 2 dagen alles in huis. Bij afhalen nog extra spullen besteld en ook de vaatwasser is weer super schoon. Kortom...Prettige benadering naar client en alles duidelijk en zeer snel besteld binnen 2 dagen alles in huis. Bij afhalen nog extra spullen besteld en ook de vaatwasser is weer super schoon. Kortom goed op de hoogte van de apparatuur waar wij 2 filters voor wilden hebben.
Sevim Kaya
Top service
Jim van Dommelen
Klantvriendelijke en Vakkundig
Mooie overzichtelijke winkel. Goed geholpen, vriendelijk, deskundig personeel
Willem van Dijk
Prima bedrijf; goed geholpen door BCC-Peter; Prima bezorgers die alles goed hebben aangesloten; en ook de bestaande droger op zijn plaats hebben gezet
E.Menger
Fijne en persoonlijke medewerkers.Goede communicatie in de winkel en online. Vriendelijke medewerkers en in- en uitbouw van de vaatwasser goed verlopen.
Tiemen Brill
Prima zaak. Wij kopen daar al onze electronische apparaten en het is nog nooit misgegaan.
Trudy Vos-Hesp
Prima advies, bekwame monteur. Vriendelijk personeel