1979 beoordelingen

1979 Reviews

Herman

Uitstekende hulp bij het zoeken naar de voor mij beste koelkast. Zeer vriendelijk personeel.
De bezorgers krijgen van mij een 10 plus.

kielbaey

Ik werd vriendelijk geholpen en goed advies bij het kopen van mijn ijskast
eerst kwamen ze thuis alles opmeten voor de inbouw koelkast
het plaatsen ging snel en netjes
keurige uitleg

Zeer prettige zaak, met uitstekend ervaren personeel.

Goed voorgelicht over aankoop. De plaatsing van de koelkast, laat op de middag, ging wel enigszins gehaast. Er was geen tijd om enige uitleg over de werking van de koelkast cq vriezer te geven. De... Goed voorgelicht over aankoop. De plaatsing van de koelkast, laat op de middag, ging wel enigszins gehaast. Er was geen tijd om enige uitleg over de werking van de koelkast cq vriezer te geven. De volgende klant had zich alweer gemeld.

Bep

Aardig personeel en er is van alles te koop

Maarten den Dulk

Mensen zijn bekwaam en geven goede adviezen, weten waar ze het over hebben.

Mvh

In de winkel zeer behulpzaam. Nemen de tijd. Klantvriendelijk. Niets te veel. Toen de wasmachine kwam, was net de lift kapot maar de bezorgers bleven vrolijk en behulpzaam. Geen probleem zeiden... In de winkel zeer behulpzaam. Nemen de tijd. Klantvriendelijk. Niets te veel. Toen de wasmachine kwam, was net de lift kapot maar de bezorgers bleven vrolijk en behulpzaam. Geen probleem zeiden ze. Alles netjes geïnstalleerd, geen druk van we moeten snel weer weg. Alles naar tevredenheid .

Dick Spruit

Goed advies uitstekende service

Tony Johnson

Vast ergens een iets goedkoper aanbieding te vinden op het internet, maar dan mis je zeer gedegen advies, altijd even vriendelijk en top service. Installatiewerk altijd strak. Van de week was onze... Vast ergens een iets goedkoper aanbieding te vinden op het internet, maar dan mis je zeer gedegen advies, altijd even vriendelijk en top service. Installatiewerk altijd strak. Van de week was onze TV kapot (bleek de voeding van de MotionMount te zijn), 's-ochtends mailtje gestuurd, 's-middags gefixt en ook ongevraagd Ziggo storing opgelost. Ik ben zeker fan! .