Klantgerichte benadering in winkel en thuis bij de klant. Servicegericht en probleemoplossend
M. Holzken.
Mijn ervaring met stiphout is geweldig
Johan Schouten
Zeer vakkundig. Ontzettend vriendelijk en klantgericht. Prima advies. Niet opdringerig. Uitstekende service; ook aan huis. Jorg van Stiphout “ kent” zijn klanten en dat komt niet alleen...Zeer vakkundig. Ontzettend vriendelijk en klantgericht. Prima advies. Niet opdringerig. Uitstekende service; ook aan huis. Jorg van Stiphout “ kent” zijn klanten en dat komt niet alleen vriendelijk maar ook professioneel over. En daarbij ook zeer vertrouwd. Een heel prettige manier van winkelen en kopen.
Goede service. Uiterst klantvriendelijk
C.Seders
Het is alleen jammer dat er niet op werd geattendeerd dat een dag later i.v.m.naam verandering en het 80 jarig bestaan korting werd gegeven.
Ben van Vliet
Koop benodigde artikelen al ti jaren bij Radio Stiphout. Betaal wel iets meer, maar daar staat tegenover dat de levering en servies 200% is.
Top team, top service. Een zaak waar je goed advies en service krijgt!
RIA Reeuwijk
Wij kopen al 24 jaar onze elektrische apparaten bij Stiphout Zandvoort vanwege de goede advisering en service .
J.J.Nuis
Het contact is heel direct en bij event. nodige onderhandeling kan aan de telefoon meteen worden beslist. De service is snel en betrouwbaar, zoals ik al jaren gewend ben van deze uitstekende...Het contact is heel direct en bij event. nodige onderhandeling kan aan de telefoon meteen worden beslist. De service is snel en betrouwbaar, zoals ik al jaren gewend ben van deze uitstekende middenstandszaak.
E.J. Jonker
Altijd vriendelijk, altijd deskundig, altijd geduldig, zeer vakkundig. Nooit zal ik meer een apparaat uit een discount store kopen.