F v ouwerkerk

Je wordt nog persoonlijk geholpen,en goede service.

Jan Wassenaar

Stiphout altijd goed!!!

AnnaMarie van Roode

Supersnelle service en vriendelijk personeel

Ron Beks

Heel behulpzaam en absoluut niet opdringerig. Denken met je mee!
Ook bezorging en installatie aan huis is top geregeld, met goede uitleg ter plekke.
Iedereen is zeer vriendelijk en ter...
Heel behulpzaam en absoluut niet opdringerig. Denken met je mee!
Iedereen is zeer vriendelijk en ter zake kundig. Leuke mensen.

Fam Neelis

Ikzelf heb maten opgenomen en een amerikaanse koelkast bij Stiphout besteld. Koelkast was afgeleverd in winkel Stiphout en toen heb ik nogmaals alles nagemeten, wat bleek, fout gemeten, koelkast te... Ikzelf heb maten opgenomen en een amerikaanse koelkast bij Stiphout besteld. Koelkast was afgeleverd in winkel Stiphout en toen heb ik nogmaals alles nagemeten, wat bleek, fout gemeten, koelkast te groot voor mijn keuken. Au! Geen probleem zei Stiphout, we doen ons best en sturen hem terug. Stiphout laten meten en een andere, ook ander merk, koelkast laten komen. Pronkstuk nu van onze keuken. Had ik online, bijvoorbeeld Coolblue, Mediamarkt, besteld, dan had ik nu een mooie koelkast midden in mijn woonkamer gehad. Online mag dan met prijzen stunten, goedkoop had hier duurkoop voor mij betekend. Wij kopen trouwens al jaren al onze apparatuur bij Stiphout, vanwege de fantastische service.

anton Soet

Hele prettige zaak , je zou bijna iets gaan kopen om er even langs te gaan.

E. Van Vuuren

Goede service, petje af! Luisteren goed naar je wensen en denken mee en na over zaken waar wij niet over nadenken “schoenmaker, blijf bij je leest!” Eenmaal besloten, snelle levering, goede... Goede service, petje af! Luisteren goed naar je wensen en denken mee en na over zaken waar wij niet over nadenken “schoenmaker, blijf bij je leest!” Eenmaal besloten, snelle levering, goede installatie. Erg tevreden, dikke pluim!

Een goede en geen opgedrongen verkoop techniek., het is mijn eerste kennismaking met deze zaak en zeker niet de laatste .

M.J. Hegt

Goede service, zeer klantvriendelijk.

J. Boom

Prima service, zeer vriendelijke installateur