Zeer tevreden en helpen snel met problemen
Reactie Electro World Stiphout:
Beste mevrouw Schoorl, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Goed te lezen dat we u weer heel snel hebben kunnen helpen.
Geachte heer Cohen, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Blij te lezen dat we u al weer 30 jaar lang kunnen voorzien van onze 100 procent goede service.
Geachte klant, hartelijk dank voor deze mooie review. Graag weer tot een volgende keer.
Geachte heer en mevrouw de Boer, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Blij te lezen dat u ons advies, de thuis controle en de installatie van uw nieuwe keuken apparaat als professioneel heeft...
Beste heer Bosma, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Goed te lezen dat u weer tevreden bent met onze service.
Geachte heer Bouland, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Daar doen we het voor.
Geachte klant, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Fijn te lezen dat we u goed hebben kunnen helpen. Graag weer tot een volgende keer.
Geachte heer Strijder, hartelijk dank voor deze hele mooie review! Fijn dat we u weer snel hebben kunnen helpen.
Geachte klant, hartelijk dank voor deze hele mooie review!
Geachte Miriam, hartelijk dank voor je hele mooie review! En fijn te lezen dat we jullie weer op alle fronten goed en snel hebben kunnen helpen. Graag weer tot de volgende keer.