Frenkyboy

Ze luisteren goed naar je wensen, geven goede informatie, leveren snel, dus vandaar dat ik zeer tevreden ben over dit bedrijf.

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte heer Grosfeld, hartelijk dank voor deze hele mooie review! Blij te lezen dat je weer tevreden bent met onze diensten. Graag weer tot een volgende keer.

Jan F Hollander (JanF)

Vanwege dat, Elektro World Stiphout, de enige service verlenende organisatie/winkel in de wijde omgeving is van Kennemerland - Zuid, die bij aankoop van enig goed ( byv. TV, radio, stofzuiger e.t.c.... Vanwege dat, Elektro World Stiphout, de enige service verlenende organisatie/winkel in de wijde omgeving is van Kennemerland - Zuid, die bij aankoop van enig goed ( byv. TV, radio, stofzuiger e.t.c. advies geeft, de voors en tegens tegen elkaar afweegt qua prijs, kwaliteit, en nà aankoop de ' saeck' thuis bezorgt c.q aansluit, en de werking controleert,
dat is ' STIPHOUT Zandvoort '

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte klant, hartelijk dank voor de hele mooie review en de prachtige omschrijving van STIPHOUT Zandvoort. Graag weer tot een volgende keer.

Robert kamerbeek

Top snelle service en vriendelijke gasten

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte heer Kamerbeek, hartelijk dank voor deze hele mooie review! Blij te lezen dat u tevreden bent met onze snelle service en vriendelijkheid.

Fons Tuinder

Alles volgens afspraak en levering boven verwachting. Top

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte heer Tuinder hartelijk dank voor deze hele mooie review! Fijn te lezen dat alles volgens afspraak is gegaan en geinstalleerd.

Sofie

Goede hulp, service en installatie.

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte klant, hartelijk dank voor deze hele mooie review! Fijn te lezen dat we u goed hebben kunnen helpen.

B.Kerkman-Wijnands

Je wordt er altijd prima geholpen

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte klant, hartelijk dank voor deze hele mooie review! Fijn dat we u weer prima hebben kunnen helpen.

rob Bouman

Het is een prima zaak met goede verkopers

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte heer Bouman, hartelijk dank voor deze hele mooie review.

BdeVries

Prima service

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte heer de Vries, hartelijk dank voor deze hele mooie review.

Paula Janssen

Bij het maken van een keuze, werden mij goede adviezen gegeven. Daardoor kon ik met een goed gevoel het artikel dat ik voor ogen had kopen.

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte klant, hartelijk dank voor deze mooie review.

Goede service

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte klant, hartelijk dank voor deze hele mooie review! Blij te lezen dat u tevreden bent met onze goede service.