Een fijne winkel om electronica aan te schaffen
Reactie Electro World Stiphout:
Beste heer Koper, hartelijk dank voor uw hele mooie review. Blij te lezen dat u ons een fijne winkel vind. Graag weer tot een volgende keer en fijne dagen.
Beste mevr. Assenbroek, hartelijk dank voor je mooie review. Blij te lezen dat je ons weer top vindt. Fijne dagen en graag weer tot een volgende keer.
Beste familie Kleijhorst, hartelijk voor de mooie review. Blij te lezen dat u tevreden bent met onze goede service en behulpzaamheid. Fijne dagen en graag weer tot de volgende keer.
Beste Marieke, hartelijk dank voor je mooie review. Fijne dagen en graag weer tot de volgende keer.
Beste Rene, hartelijk dank voor je mooie review. Blij te lezen dat je ons altijd vriendelijk en behulpzaam ervaart. Fijne dagen en graag weer tot de volgende keer.
Beste Martin, hartelijk dank voor je mooie review. Fijne dagen en graag weer tot de volgende keer.
Beste heer Dirkes, hartelijk dank voor de mooie review. Blij te lezen dat u tevreden bent met persoonlijke service en prime prijzen. Fijne dagen en graag weer tot de volgende keer.
Beste Erna, hartelijk dank weer voor je hele mooie review. Fijne dagen en graag weer tot de volgende keer.
Beste Paul, hartelijk dank voor je review. Blij te lezen dat je weer tevreden bent met onze prima service. Fijne dagen en graag weer tot de volgende keer.
Geachte mevr. Zijlstra, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Blij te lezen dat u ons gewoon goed vindt. Graag weer tot een volgende keer.