Deskundig snel vriendelijk
Reactie Electro World Stiphout:
Geachte heer Bedaf, hartelijk dank voor uw hele mooie review. Blij te lezen dat u tevreden bent met onze deskundigheid, snelheid en vriendelijkheid. Graag weer tot een volgende keer!
Hoi Femke, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Blij te lezen dat je weer tevreden bent met ons en inderdaad op naar nog vele jaren samenwerken!
Beste Rene, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Blij te lezen dat je weer tevreden bent met onze service, service en service.
Geachte Dini, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Blij te lezen dat u tevreden bent met onze klant vriendelijkheid, deskundigheid en service. Graag weer tot de volgende keer.
Hoi Rene, hartelijk dank voor je hele mooie review. Doet ons weer goed. Groetjes Jörgen
Hoi Yvette, hartelijk dank voor je mooie review. Blij te lezen dat je weer tevreden bent met onze altijd goede vriendelijke en snelle service. Graag weer tot een volgende keer.
Geachte heer Schulze, hartelijk dank voor uw review. Blij te lezen dat u tevreden met ons bent. Graag weer tot een volgende keer.
Geachte heer/mevrouw, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Blij te lezen dat u tevreden bent met ons persoonlijk advies. Graag weer tot een volgende keer.
Hoi Marcel, hartelijk dank voor je hele mooie review. Blij te lezen dat je weer tevreden bent met onze toppers. Graag weer tot een volgende keer.
Beste Henk, hartelijk dank voor deze mooie review. Blij te lezen dat je tevreden bent met ons deskundig personeel. Graag weer tot een volgdene keer.