Top bedrijf. Denken met je mee en snelle levering en installatie .
Reactie Electro World Stiphout:
Beste Mitchy, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Fijn te lezen dat je tevreden bent met onze snelle levering en installaties. Graag weer tot een volgende keer.
Goede service
Altijd goed advies en goede service. Al
vele vele jaren een klantvriendelijk bedrijf.
Reactie Electro World Stiphout:
Beste Jan, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Blij te lezen dat je weer tevreden bent met ons goede advies en service. Graag weer tot een volgende keer.
Zijn zeer kundig, klantvriendelijk en halen alles uit de kast om aan je wensen te voldoen.
Reactie Electro World Stiphout:
Beste Hans, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Fijn te lezen dat u zeer tevreden bent over onze kundige, klant vriendelijke benadering en inzet om aan al uw wensen te voldoen.
Je wordt fijn geholpen
Reactie Electro World Stiphout:
Geachte heer Dorlandt, hartelijk dank voor de mooie review. Blij te lezen dat we u fijn hebben geholpen en graag weer tot een volgende keer.
Betrouwbaar, service , gewoon heel goed
Reactie Electro World Stiphout:
Beste Wim en Karin, hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn te lezen dat we u weer goed hebben kunnen helpen. Tot de volgende keer weer.
Je wordt altijd meteen heel goed geholpen
Reactie Electro World Stiphout:
Beste heer en mevrouw Nieland, hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn te lezen dat we u weer goed hebben kunnen helpen.
Koop graag in plaats waar ik woon om daarmee de locale middenstand te ondersteunen. Koop liefst niet via internet. Voorlichting was prima. Levertijd kort en installatie - zéér...
Reactie Electro World Stiphout:
Geachte heer/mevrouw Blom van Assendelft, hartelijk dank voor uw mooie review en fijn te lezen dat u graag de lokale middenstand ondersteunt en dat u tevreden bent met onze diensten. Voor de...
Zeer goed. Goed advies, goede service snel en vriendelijk.
Reactie Electro World Stiphout:
Geachte Yvonne, hartelijk dank voor de mooie review. Fijn te lezen dat u zeer tevreden bent met ons advies, de goede en snelle service en vriendelijkheid. Graag weer tot een volgende keer.