Ton Loning

Zeer klantvriendelijk!

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte heer Loning, hartelijk dank voor deze mooie review. Blij te lezen dat u onze klantvriendelijkheid waardeert. Graag weer tot een volgende keer.

a van marle

Ze zijn deskundig, op maandag gesloten (wat bekend is) en vlotter dan de telefonische planning.

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte heer/mevrouw van Marle, hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn te lezen dat u onze deskungheid en snelheid waardeert. Graag weer tot een volgende keer.

AJV

Al meer dan 20 jaar ons adres voor witgoed en electronica. service, nazorg en kennis van zaken. Persoonlijke betrokkenheid.

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte heer/mevrouw, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Fijn te lezen dat we al meer dan 20 jaar uw adres zijn voor al uw witgoed en electronica. We blijven u graag nog jaaaaren van dienst... Geachte heer/mevrouw, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Fijn te lezen dat we al meer dan 20 jaar uw adres zijn voor al uw witgoed en electronica. We blijven u graag nog jaaaaren van dienst met onze service,nazorg,kennis en persoonlijke betrokkenheid.

Marisse Vos

Heel klantvriendelijk en altijd goede professionele tips.

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte mevrouw Vos, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Fijn te lezen dat u onze klantvriendelijkheid en professionele tips waardeert. Graag weer tot een volgende keer.

Yvonne

Goed en vriendelijk advies.

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte Yvonne, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Fijn te lezen dat u ons advies en kwaliteit waardeert. Graag weer tot een volgende keer.

Ab Zwemmer

Prettig geholpen

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte heer Zwemmer, hartelijk dank voor de mooie review. Fijn te lezen dat u prettig geholpen bent.

Yvon paap

Vriendelijk, behulpzaam, snelle levering en vakkundig

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte Yvonne, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Fijn te lezen dat u tevreden bent met vriendelijke, behulpzame, vakkundige en snelle levering. Graag weer tot een volgende keer.

Grote Moor

Erg klantvriendelijk en service gericht

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte heer/mevrouw, hartelijk dank voor de mooie review. Fijn te lezen dat u tevreden bent met onze service gerichte en klant vriendelijke benadering.

Anton en Willemien

Goede service en asvies

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte Anton en Willemien, hartelijk dank voor de mooie review. Fijn te lezen dat u weer tevreden bent met onze goede service en advies.

Michael

Zoals altijd..top service

Reactie Electro World Stiphout:

Beste Michael, hartelijk dank weer voor je mooie review. Fijn te lezen dat je weer tevreden bent met onze top service.