Zeer klantvriendelijk!
Reactie Electro World Stiphout:
Geachte heer Loning, hartelijk dank voor deze mooie review. Blij te lezen dat u onze klantvriendelijkheid waardeert. Graag weer tot een volgende keer.
Geachte heer/mevrouw van Marle, hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn te lezen dat u onze deskungheid en snelheid waardeert. Graag weer tot een volgende keer.
Geachte heer/mevrouw, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Fijn te lezen dat we al meer dan 20 jaar uw adres zijn voor al uw witgoed en electronica. We blijven u graag nog jaaaaren van dienst...
Geachte mevrouw Vos, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Fijn te lezen dat u onze klantvriendelijkheid en professionele tips waardeert. Graag weer tot een volgende keer.
Geachte Yvonne, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Fijn te lezen dat u ons advies en kwaliteit waardeert. Graag weer tot een volgende keer.
Geachte heer Zwemmer, hartelijk dank voor de mooie review. Fijn te lezen dat u prettig geholpen bent.
Geachte Yvonne, hartelijk dank voor deze hele mooie review. Fijn te lezen dat u tevreden bent met vriendelijke, behulpzame, vakkundige en snelle levering. Graag weer tot een volgende keer.
Geachte heer/mevrouw, hartelijk dank voor de mooie review. Fijn te lezen dat u tevreden bent met onze service gerichte en klant vriendelijke benadering.
Geachte Anton en Willemien, hartelijk dank voor de mooie review. Fijn te lezen dat u weer tevreden bent met onze goede service en advies.
Beste Michael, hartelijk dank weer voor je mooie review. Fijn te lezen dat je weer tevreden bent met onze top service.