Ary Mos

Uw medewerking met Samsung cash back actie is zeer op prijs gesteld.
Een winkel , dichtbij, die mij alles kan leveren wat ik nodig heb met een uitgebreid vakkundig advies.

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte heer Mos, hartelijk dank voor uw mooie review. Goed te lezen dat we u weer hebben kunnen helpen met een uitgebreid en vakkundig advies. En uiteraard ook met de cashback.

J Jarvis

Vriendelijke en oplossing gerichte service

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte mevrouw Jarvis, hartelijk dank voor uw mooie review. Goed te lezen dat u blij bent met onze vriendelijke en oplossings gerichte service.

fam. Emmerig

Altijd goed advies, vriendelijk personeel en snelle service

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte familie Emmerig, hartelijk dank voor uw mooie review. Goed te lezen dat u weer blij bent met ons goede advies, ons vriendelijke personeel en de snelle service.

Marije van der Meulen

Uitermate plezierig, mede vanwege de goede adviezen en meedenken.

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte mevrouw van der Meulen, hartelijk dank voor uw mooie review. Goed te lezen blij bent met onze goede adviezen, het meedenken en de plezierige omgang.

C. Koenekoop

Persoonlijk en oplossing gericht.

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte heer Koenekoop, hartelijk dank voor uw mooie review. Goed te lezen dat u blij bent met onze persoonlijke benadering en het denken in oplossingen.

Jan belmer

De elektrazaak van ons dorp!!!

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte heer Belmer, hartelijk dank voor uw mooie review.

COR MOLENAAR

HET INSTALLEREN VAN DE TV WERD ALLES GOED OPGELOST

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte heer Molenaar, hartelijk dank voor uw mooie review. Blij dat u tevreden bent met de installatie van de tv. Wij wensen u veel kijk plezier.

Tpnvandam

Fijne winkel en supervriendelijk personeel

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte familie van Dam, hartelijk dank voor uw mooie review. Blij dat u ons een fijne winkel vind en ons super vriendelijke personeel staat altijd graag voor u klaar.

Yvette

Ik kan iedereen Stiphout aanbevelen.
Ik ben net verhuisd alles op tijd geleverd en geregeld ze doen precies wat ze beloven top service!

Reactie Electro World Stiphout:

Beste Yvette, hartelijk dank voor je mooie review. Blij te horen dat je weer tevreden bent met onze top service.

Brigitte

Al jarenlang toppers

Reactie Electro World Stiphout:

Beste Brigitte, hartelijk dank voor de mooie review. Toppers onder elkaar.