Heel prettig
Reactie Electro World Stiphout:
Geachte heer Duzink, hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn dat u alles bij ons als prettig heeft ervaren.
Beste heer van Oort, hartelijk dank voor uw mooie review. Wij blijven nog jaaaaren meedenken en u voorzien van onze geweldige service!
Beste Jan, hartelijk dank voor de mooie review. We hebben u weer graag van top advies voorzien en de kundige monteurs hebben de energie zuinige inbouwkoelkast graag voor u geinstalleerd.
Beste heer van Dooren, hartelijk dank voor uw mooie review. De snelheid en kwaliteit service houden we er in. Graag weer tot een volgende keer.
Beste Arthur, dank voor je mooie review. Ik hoop dat je moeder blij is met haar nieuwe wasmachine. Graag tot een volgende keer.
Beste mevr. Bartels, hartelijk dank voor de mooie review. Ook met de verwarmingskussen hebben we u weer graag geholpen. Tot een volgende keer.
Beste fam. Roet, hartelijk dank voor de mooie review. Wij hebben u graag voorzien van een goed advies, snelle levering en installatie. Graag weer tot een volgende keer.
Beste heer Goedegebuure, hartelijk dank voor de mooie review. Wij hebben de tv met plezier voor u geinstalleerd. Graag weer tot een volgende keer.
Best heer van der Wel, hartelijk dank voor uw mooie review. Blij te lezen dat u tevreden bent met ons vriendelijke en vakkundige advies.
Beste heer Tan, hartelijk dank voor uw mooie review. Blij te lezen dat we het weer snel voor u hebben kunnen oplossen.