J.C.Schouten

Perfect advies en bediening. Gewoon een prima winkel voor iedereen.

Reactie Electro World Stiphout:

Beste heer Schouten, hartelijk dank voor uw mooie review. Blij te lezen dat u tevreden bent met ons perfect advies en bediening.

Rob Mittelmeijer

We werden supersnel geholpen toen ons oude apparaat stuk bleek te zijn. Prima advies en fantastische installatie van het apparaat.

Reactie Electro World Stiphout:

Beste heer Mittelmeijer, hartelijk dank voor uw mooie review. En fijn te lezen dat u tevreden bent over ons advies en de fantastische installatie van uw wasmachine.

Joop Berendsen

Deskundige voorlichting, plezierige bediening, vakkundige montage.

Reactie Electro World Stiphout:

Beste heer Berendsen, hartelijk dank voor uw mooie review en fijn te lezen dat u tevreden bent met ons advies, plezierige bediening en vakkundige montage van uw inductie kookplaat.

Vincent Bakker

Uitstekende service

Reactie Electro World Stiphout:

Beste heer Bakker, hartelijk dank voor uw mooie review. En blij te lezen dat u tevreden bent met onze uitstekende service.

Rijnders

Al jaren dik tevreden met de vriendelijke en snelle service

Reactie Electro World Stiphout:

Beste heer Rijnders, hartelijk dank voor uw mooie review. Blij te lezen dat u weer dik tevreden bent met onze vriendelijke en snelle service.

Henk Leeuwenstein

Prima service, zoals ik van jullie ben gewend.

Reactie Electro World Stiphout:

Beste heer Leeuwenstein, hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn te lezen dat u weer tevreden bent over onze service.

Joyce Spiers

Zoals altijd, top service!

Reactie Electro World Stiphout:

Beste Joyce, erg bedankt voor deze hele mooie review. Goed om te lezen dat het installeren van alle apparaten weer naar tevredenheid is gegaan en dat je onze service weer als top hebt ervaren.

de Vries

Men is hier niet alleen er op uit om snel te verkopen, maar ook het installeren wordt goed verzorgd.

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte heer/mevr. de Vries, hartelijk dank voor de mooie review. Goed om te lezen dat u tevreden bent met het advies en de installatie.

Annet

Betrouwbaar advies, snelle levering en ze gaan niet weg voordat alles piekfijn in orde is en ze geduldig alles uitgelegd hebben. Super service!

Reactie Electro World Stiphout:

Geachte mevr. Smit, hartelijk dank voor de mooie review. Blij om te lezen dat tevreden bent met ons advies, de levering en installatie.