Van begin tot eind zeer deskundig geholpen. Al diverse producten gekocht. De service is uitmuntend. Zeer goed persoonlijk advies gekregen, echt maatwerk. Zeer klantvriendelijk en er hangt een...Van begin tot eind zeer deskundig geholpen. Al diverse producten gekocht. De service is uitmuntend. Zeer goed persoonlijk advies gekregen, echt maatwerk. Zeer klantvriendelijk en er hangt een prettige sfeer in de winkel. Door de goede service en de goede after sales heb ik voor deze winkel gekozen. Dit ontzorgt je optimaal en dat is een groot pluspunt t.o.v. andere aanbieders.
Van der eerden
Waardeloze winkel Op de dag van levering word het afgezegd Naderhand alleen contact als we zelf bellen ze zeiden “we bellen niemand achterna en jullie zijn niet onze enigste klanten”Waardeloze winkel Op de dag van levering word het afgezegd Naderhand alleen contact als we zelf bellen ze zeiden “we bellen niemand achterna en jullie zijn niet onze enigste klanten” Conclusie het lokale bedrijf hanteert dezelfde service als een groot concern
Prima bedrijf
De beste Electro winkel in de buurt.
Ina Nelemans
Top
a marijnissen
Goede en vakkundige service
De wit
Superservice en nette bediening
Mitchell
Altijd vriendelijk en meedenkend
Plaatsing aan huis geweldig en reparaties vakkundig uitgevoerd bij product wat niet eens bij hun gekocht is!!
Frans Mos v/h Frans Mos Reisburo Dongemond
De kennis en service is als vanouds u i t s t e k e n d.