Een prettige winkel. Geen overdreven assortiment waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet, maar toch zeker wel uitgebreid genoeg. En met de vlotte deskundige hulp heb je snel gevonden wat je...Een prettige winkel. Geen overdreven assortiment waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet, maar toch zeker wel uitgebreid genoeg. En met de vlotte deskundige hulp heb je snel gevonden wat je zocht. En dan (in het geval van mijn wasdroger) ook nog dezelfde dag bezorgd én geïnstalleerd!
Prima!!!
Erg tevreden over product en bediening in de zaak
Broeders
Eerlijk en persoonlijk afgestemd advies, gemoedelijke service en adequate aanpak, snelle goede behandeling zonder druk uit te oefenen op de klant.
JCA van der Plas
Goed advies, snelle nette service en vriendelijkheid !
Prima voorlichting en een goede service.
Prive
Wij zijn zeer tevreden over het persoonlijk advies bij aankoop en de zeer goede nazorg bij het oplossen aan huis van bedieningsproblemen. Deze mensen zijn zeer goed in het ontzorgen van de klanten....Wij zijn zeer tevreden over het persoonlijk advies bij aankoop en de zeer goede nazorg bij het oplossen aan huis van bedieningsproblemen. Deze mensen zijn zeer goed in het ontzorgen van de klanten. Top!! T.v.d.Steenhoven Geertruidenberg
A Branderhorst
Zeer behulpzaam en je wordt ontzettend goed geholpen
Maurits
Altijd vriendelijk, denken goed mee met onze wensen.