Yvonne.

Prima producten, goede service en vriendelijk personeel!

Dre

Lg tv gekocht.
Deze mensen weten wel waar ze over praten .
Was voor ons zeer goede ervaring
Dus onze volgende koop toch weer bij electroworld

Dre

Netjes geholpen
Weten waar ze over praten
Bij aflevering tv netjes geïnstalleerd
Kortom zeer tevreden

Frans Eijkhout

Thijsen is deskundig, vriendelijk en behulpzaam

C

Goede en professionele oplossing van ons probleem met onze geluid installatie .
Monteur was vriendelijk en behulpzaam,had ons probleem snel opgelost.

Henk. Damkat

Altijd een goede service en klantvriendelijk personeel

wil van steenhoven

Goede en snelle service

Stefan van Ardenne

Jammer ik gaf mijn jura in een beschermde
originele doos mee voor reparatie.
Kreeg m zonder doos terug waardoor ik bij een volgend onderhoud onbeschermd moet inleveren

Reactie Electro World Thijssen:

Geachte Stefan, Jura is verantwoordelijk voor het transsport. Daarom voldoet de normale doos niet aan de voorwaarden. Elke Jura die bij ons in reparatie gaat, komt in een verzegelde "Flight... Geachte Stefan, Jura is verantwoordelijk voor het transsport. Daarom voldoet de normale doos niet aan de voorwaarden. Elke Jura die bij ons in reparatie gaat, komt in een verzegelde "Flight Case" bij Jura aan. Voordat de Jura in de Flight Case gaat worden er foto's gemaakt van de Jura. Als het toestel weer terug komt bij ons dan zit hij ook weer in een stevige Flight Case. Dus niet in een kartonnen doos. Zie: https://nl.jura.com/nl/support-service/hotline-helpdesk-klantenservice/ophaal-en-terugbrengservice Kortom wij zijn juist extra voorzichtig met het transsport. Een kartonnen doos voldoet niet aan de strenge eisen. Dus voor de volgende keer kunt u gerust de Jura inleveren zonder doos. Hopelijk begrijpt u nu beter de situatie waarom de Jura zonder doos is retour gekomen.

Ad van Gool

Geweldige winkel waar de klant aandacht krijgt bij het kopen van het juiste en goede product . Heb hier voor de tweede keer iets gekocht eerst een TV en nu een wasmachine en ook nu was het weer... Geweldige winkel waar de klant aandacht krijgt bij het kopen van het juiste en goede product . Heb hier voor de tweede keer iets gekocht eerst een TV en nu een wasmachine en ook nu was het weer succes . Maakt beloftes en afspraken waar zoals het hoort en ook de bezorging wordt keurig en netjes uitgevoerd . Bij aanschaf van elektrische producten is deze winkel zeker aan te bevelen voordat je elders gaat kijken.

wil van steenhoven

Duidelijk advies goede prijs nette inbouw vriendelijk personeel

Reactie Electro World Thijssen:

Enorm bedankt voor de mooie review! Graag tot de volgende keer.