Komen al jaren bij de Firma van Alten Worden altijd netjes te woord gestaan en geholpen. Dit is de reden dat wij bij hen komen. Prima service en klantvriendelijk. Kunnen er voor...Komen al jaren bij de Firma van Alten Worden altijd netjes te woord gestaan en geholpen. Dit is de reden dat wij bij hen komen. Prima service en klantvriendelijk. Kunnen er voor kiezen om elders elektronische apparatuur aan te schaffen,ben van mening dat de plaatselijke middenstand dit beter kunnen gebruiken.
Pim
Er was iets fout gegaan met de bestelling van de inbouw koelkast. Binnen een paar dagen prima opgelost.
Kooijman
Tevreden
André en Marjan Bos
We hebben een goede en duidelijke uitleg gekregen van de producten die we gekocht hebben. Ook de vergelijkingen met verschillende machines was erg duidelijk. De producten werden volgens...We hebben een goede en duidelijke uitleg gekregen van de producten die we gekocht hebben. Ook de vergelijkingen met verschillende machines was erg duidelijk. De producten werden volgens afspraak netjes thuisgebracht, geplaatst en afgesteld. Hierna kregen we nogmaals een duidelijke uitleg van alle apparaten die we gekocht hebben.
Klarenbeek
Nieuwe wasmachine gekocht omdat de 'oude' kapot was gegaan. Voldoende keus. Ik vond wel dat de verkoper niet zelf veel vertelde. Je moest de info 'eruit trekken'
Eva Nederend
Ik heb een airfryer besteld en werd goed op de hoogte gehouden via de mail. Ook kon ik zelf een bezorgmoment uitkiezen in samenspraak met hun. Heel fijn
Sandra & Fred
Wat een heerlijkheid om nog echte service te mogen ervaren. Dat kan dus nog gewoon in 2020.
Sophie de Jong
Fijne en vriendelijke service, beperkt aanbod
Jan Dekker
Goed advies,. snel thuisbezorgd en een hele nette prijs!