Mijn ervaring is altijd positief geweest. Ons kent ons door de jaren heen, dat helpt ook.
Van den Heiligenberg
Zeer goede monteur
Ans Hovers-Schijvens
Wij hebben inmiddels meerdere apparaten gekocht en levering liep prima. De stofzuiger had beter in de winkel gedemonstreerd mogen worden om het gebruik 'in de hand' aan te voelen.
Femke Verschuren
Prima service en uitleg
assink
50 jaar lang al klant
Baan-Peulen
Juist door de excellente service en het meedenken met de klant onderscheidt deze zaak zich op alle facetten van andere bestaande winkels en aankopen via internet
verwijmeren
Erg goed
Ruud Verhoeven
Zeer goede ervaring
ORIBI Software BV
Prima service
Huub van Iersel
Zou graag wat meer Hi Fi zien.......waarop ik mijn eigen CD's nog kan afspelen, inclusief radio......realiseer me ook dat 'n zaak maar zoveel m2 heeft......daarbij, het Hi Fi zoals ik het ken,...Zou graag wat meer Hi Fi zien.......waarop ik mijn eigen CD's nog kan afspelen, inclusief radio......realiseer me ook dat 'n zaak maar zoveel m2 heeft......daarbij, het Hi Fi zoals ik het ken, vandaag langzaam maar zeker uit de mode raakt.....zakelijk gezien zou ik ook alleen op de vloer hebben, dat met regelmaat verkoopt. Gr.Huub.