Het is een bedrijf met goed, gekwalificeerd personeel die kennis hebben van zaken
Rob van der Westerlaken
Super service aan huis, attent, betrouwbaar en klantgericht meedenken. Cool van Amelsvoort
Goed en duidelijke uitleg snelle service Zeer vriendelijk benadering Er wordt super mee gedacht
Karin van loon
Dank jullie wel!!
Groetjes...Top!! Al jaaaaaren klant en altijd tevreden. Ik heb voorafgaand contact met Carrie en zij regelt het dan voor me...echt superfijn!!
Dank jullie wel!!
Groetjes Karin van Loon
J van Riel
Niet lullen maar poetsen, aanpakkers, vriendelijk en altijd bereid je te helpen , staan niet gelijk met een rekening klaar maar gewoon even de klant vooruit helpen, prima fijne zaak .
Goed advies, prima prijs, afspraak=afspraak, snelle levering, duidelijke uitleg over gebruik van het apparaat en uitstekende service.
Top mensen.
Jac Bosmans
Perfecte advisering en aflevering. Vriendelijke mensen die uitstralen dat zij goed willen zorgen voor de klant.
Roberto Fa
Super goede service
Ik begrijp niet dat er nog mensen naar een andere zaak gaan of kopen op internet. De persoonlijke aandacht en prettige service, ook de heren in de buitendienst, is onbetaalbaar👍👍