Fantastische service en vakkennis! Grote aanrader! Hier kan geen online/internet verkoper tegenop!! Hier doet men wat men beloofd. Ook de aftersales-service is meer dan goed te...Fantastische service en vakkennis! Grote aanrader! Hier kan geen online/internet verkoper tegenop!! Hier doet men wat men beloofd. Ook de aftersales-service is meer dan goed te noemen.
drion
Soeliman
TOP
André
Snel en servicegericht. Onze defecte vaatwasser snel gediagnoseerd en eerlijk advies gekregen. Bij inbouw zeer secuur en netjes opgeleverd.
Vedamco
Goede Service klantvriendelijk
Café t Jachthuis
Goede service vriendelijke mensen
Van alphen
Ik ben heel erg tevreden van al mijn aankopen en de geboden raad en advies... Ook geduld met extra vragen en vooral ook dat er niet verkocht word om maar te verkopen. In de winkel zowel als bij de...Ik ben heel erg tevreden van al mijn aankopen en de geboden raad en advies... Ook geduld met extra vragen en vooral ook dat er niet verkocht word om maar te verkopen. In de winkel zowel als bij de thuislevering super vriendelijke service en eerlijk advies. Geen verkoopspraatjes om een duurder model te kiezen gewoon eerlijk oprecht advies. Dat kan ik zeker appreciëren! ???
Martin van den Boogaart
Super goede ervaring. Snel geleverd. Vakkundig geplaatst. En voor een nette prijs.Een aanrader. Ga de volgende keer hier zeker terug.
Herman Straver
Eerlijk en duidelijk verhaal over onze aangekochte producten
Miranda Vos
De service en persoonlijke bezorging/installatie aan huis wordt zeer gewaardeerd!