Op en top service. Voorbeeld voor veel andere retailers.
Frans
Correct en zeer servicegericht.
Altijd een fijne behandeling, snelle service, goede communicatie
Geweldige service, ze denken met je mee
W.Onderstal-Beekhof
Op zich altijd heel erg tevreden, praktisch alles in mijn huis werd aangeschaft bij de fa. Bolwerk, thans al jaren vd Meulen. Dit keer een onbevredigend telefoongesprek. Na bezoek aan de winkel...Op zich altijd heel erg tevreden, praktisch alles in mijn huis werd aangeschaft bij de fa. Bolwerk, thans al jaren vd Meulen. Dit keer een onbevredigend telefoongesprek. Na bezoek aan de winkel nwe Liebherr koel/vriescombinatie aangeschaft. Lucht wat geklaard. Top, uur later leenkast. Nwe kast door Robert geplaatst. Helemaal top gedaan, zoals altijd. Heel plezierig contact, altijd vrolijk en zeer attent. Als bedrijf moet je zulke mensen koesteren. Zijn goud waard voor je bedrijf.
Tevreden
Beijer
Klantgericht, betrouwbaar en vriendelijk. aanrader.
Dirk
Scherpe prijs en netjes gratis thuisbezorgd op zaterdagmiddag. 👍
Rene
Ik heb koelkast, vaarwasser en kookplaat gekocht en laten inbouwen. Topmonteur! Mijn oude inbouwkoelkast stond al jaren scheef. De nieuw geplaatste staat loodrecht. Dat heeft de monteur veel tijd...Ik heb koelkast, vaarwasser en kookplaat gekocht en laten inbouwen. Topmonteur! Mijn oude inbouwkoelkast stond al jaren scheef. De nieuw geplaatste staat loodrecht. Dat heeft de monteur veel tijd gekost. Top!