Kwaliteit en Service zijn kenmerkende woorden voor Electroworld v/d Meulen! Echt een aanrader voor een goed en eerlijk advies, voor zowel (kleine) huishoudelijke apparaten als beeld en geluid!
Abelman
Goed en vakkundig advies, heldere afspraken, uitstekende service. Hele team straalt vakkennis en klantvriendelijkheid uit.
Zeer vriendelijke en vakkundige mensen.
Martine
Goed telefonisch advies en vriendelijke, kundige monteur
Johan
Mijn ervaring betreft niet de levering van nieuwe apparatuur maar een reparatie aan mijn wasmachine. Hiermee ben ik zeer tevreden. Vriendelijke en nette monteur. Ok de hele afhandeling en planning...Mijn ervaring betreft niet de levering van nieuwe apparatuur maar een reparatie aan mijn wasmachine. Hiermee ben ik zeer tevreden. Vriendelijke en nette monteur. Ok de hele afhandeling en planning netjes. Top, ga zo door!!
Goed advies en kundige technicus.
Dorrestijn Holding
Voor zakelijke service ook prima bedrijf. aankoop geïnstalleerd zonder problemen geleverd .. Top. !
Al sinds begin klant
Zeer ervaren en betrouwbaar goed advies, en ook belangrijk: vriendelijke en behulpzame medewerkers
Leo Verkaik
Als je de chaos, herrie en oppervlakkig verkoop geleuter van de grote retailers achter je laat is het een verademing om bij Eletro World Van der Meulen binnen te stappen. Deskundig en vriendelijk...Als je de chaos, herrie en oppervlakkig verkoop geleuter van de grote retailers achter je laat is het een verademing om bij Eletro World Van der Meulen binnen te stappen. Deskundig en vriendelijk advies met oog voor jouw specifieke wensen. Brengt je op ideeën waar je zelf niet op gekomen was. En dat alles in een rustige omgeving waar je de producten goed kan zien en beluisteren. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Kortom heel tevreden over advies en levering!
Prettige sfeer, goed assortiment en zeer goede , maar ik verwacht niet ander, service. Electro World Van der Meulen staat bekend om zijn goede service en persoonlijk advies