Zeer vriendelijk en kundig personeel, zowel in de winkel als bij de aflevering / installatie en een super snelle levering. Eigenlijk gewoon een 10, maar een 9 komt geloofwaardiger over!
W.Onderstal
Enorm service- en klantgericht met veel kennis van zaken en “ geduld”. Doen veel moeite om bij problemen met apparatuur, terwijl garantietermijn verstreken is, veel moeite om het voor de...Enorm service- en klantgericht met veel kennis van zaken en “ geduld”. Doen veel moeite om bij problemen met apparatuur, terwijl garantietermijn verstreken is, veel moeite om het voor de klant zo goed mogelijk te regelen. Ben erg blij dat wij dit bedrijf in ons dorp hebben.
Bas Wijnands
Keurig geholpen bij telefonische bestelling en snelle bezorging
Wederom weer zeer tevreden met mijn aankoop ( IPad) en alles overzetten vanaf mijn “oude” naar de nieuwe. Snelle actie door Dion, dinsdag bestellen en vlg dag in huis. Top. Zou het...Wederom weer zeer tevreden met mijn aankoop ( IPad) en alles overzetten vanaf mijn “oude” naar de nieuwe. Snelle actie door Dion, dinsdag bestellen en vlg dag in huis. Top. Zou het iedereen gunnen gebruik te kunnen maken van aanwezige kennis, servicegerichtheid en klantgericht. Kom je niet vaak meer tegen. Hulde.
Arno
Deskundig advies en goede service
Chris Jansen
De wasmachine werd keurig gebracht. Ik woon klein, dus had ik de hal leeg gehaald en de loopruimte in de berging waar de wasmachine geplaatst moest worden, ook zoveel mogelijk vrij gemaakt. Waar ik...De wasmachine werd keurig gebracht. Ik woon klein, dus had ik de hal leeg gehaald en de loopruimte in de berging waar de wasmachine geplaatst moest worden, ook zoveel mogelijk vrij gemaakt. Waar ik niet aan gedacht had was de stellingkast die te breed was en vlakbij de deuropening stond. Daar kwamen ze 10 cm te kort. De mannen hielpen de planken leeg te halen en het verstevigingskruis werd losgeschroefd. Het was geen enkel probleem voor ze. Na plaatsing werd alles weer vastgezet en de planken er ingelegd. Dit alles zonder mopperen, maar met plezier. Hartelijk dank mannen!