Een prettige winkel waar je als klant wordt herkend. Deskundig advies en heel fijn dat installatie en service ook lokaal is geregeld.
Goede winkelservice
martin
Goede buurtzaak met ouderwetse prima service
Marja
Koster
Super service
Rijnaard
Prima winkel, groot assortiment en goed personeel
Vooral de mensen maken het verschil. Altijd bereid om te helpen, te adviseren en altijd vrolijk. Je ziet dat ze het werk en het klantcontact met plezier doen.
Bram
Ja op internet staat voor 17.00 uur besteld, volgende dag in huis. Bij mijn beide bestellingen (2 × een Denon Home 150) heeft het een week geduurd. Zo creëer je valse hoop waar je...Ja op internet staat voor 17.00 uur besteld, volgende dag in huis. Bij mijn beide bestellingen (2 × een Denon Home 150) heeft het een week geduurd. Zo creëer je valse hoop waar je uiteindelijk niet mee wegkomt bij de consument. Ik bestel expres in Baarn omdat ik zo de lokale ondernemer wil steunen. Los van bovengenoemde opmerking proberen de medewerkers je zo goed mogelijk te informeren en van dienst te zijn.