Na aankoop van oven (geen inbouw) werd deze door de verkoper naar mijn auto gebracht, welke op de Brink geparkeerd stond. Was gewoon heel veel service !!
Jean
Ok
nvt
Zeer tevreden
Kesting
Goede service hadden een probleem is volgende dag gelijk opgelost
Sander Schouten
Vanaf het eerste moment in de winkel ben ik erg tevreden. Verschillende mogelijkheden werden mijnheer uitgelegd. Er werd eerlijk advies gegeven. Monteur die langskwam voor inmeten en later inbouwen...Vanaf het eerste moment in de winkel ben ik erg tevreden. Verschillende mogelijkheden werden mijnheer uitgelegd. Er werd eerlijk advies gegeven. Monteur die langskwam voor inmeten en later inbouwen van afwasmachine is een vakman met veel verstand van het product. Aldus erg tevreden.
Jeannette Roelfsema
Bewust gekozen voor de duurdere airco. Merk: AEG. Werkt prima, 'sleep' functie voor 's nachts, dus minder decibel, kortom veel dragelijker klimaat binnenshuis. Heel tevreden met...Bewust gekozen voor de duurdere airco. Merk: AEG. Werkt prima, 'sleep' functie voor 's nachts, dus minder decibel, kortom veel dragelijker klimaat binnenshuis. Heel tevreden met deze aankoop.
N.M. Boer
Prima service
Hanneke
Fijne service en altijd vrolijke mensen!
F. Dekker
Duidelijk luisterend naar onze wensen. Afstandbediening had geen verbinding meer, maar gebeld afspraak gemaakt en opgelost.