Meedenken, advies aan huis en in winkel. Uitstekend uitgevoerd en voor een goede prijs.
Marjon
Nadat bestelde halogeenlampjes na 1 week binnen waren gekomen, werd ik zoals afgesproken hierover gebeld. Daarna t bestelde opgehaald en afgerekend en klaar!
De koop was snel gesloten.
Lida de Vrueh-Heemskerk
Ik ben goed geholpen en snelle service
RISA IT B.V.
Geweldig bedrijf, vriendelijk personeel en super snelle service!
Wij hebben een muziekinstallatie en een tv gekocht. Verkoper een vriendelijke man luistert goed wat je wilt. Hij neemt de tijd voor je. De service aan huis om de boel te installeren werd door een...Wij hebben een muziekinstallatie en een tv gekocht. Verkoper een vriendelijke man luistert goed wat je wilt. Hij neemt de tijd voor je. De service aan huis om de boel te installeren werd door een ervaren vriendelijke monteur gedaan. Het was onze eerste kennismaking met Electro World van Dijk maar zeker niet de laatste keer.
Ineke de Bruijn
Geweldig geholpen,goede service en gaan pas weg als alles werkt. Én niet onbelangrijk, meenemen van de oude vaatwasser.
L. v.d. Burg
Snelle service, duidelijke uitleg
We werden correct en beleefd te woord gestaan. Afspraken worden nagekomen.
Frans Voogt
Vooral installatie door Paul is altijd fantastisch