Goede informatie

Vriendelijk en deskundig advies bij aankoop product.

Gondrie

Een fijn plaatselijk bedrijf voor al mijn elektrische aankopen

J. de Prieëlle

Al jaren zijn wij klant bij Van Dijk. Het zichtbare assortiment is weliswaar wat beperkter dan bij de grote concerns, maar onze keuze is altijd uit voorraad leverbaar. De afspraken worden nagekomen.... Al jaren zijn wij klant bij Van Dijk. Het zichtbare assortiment is weliswaar wat beperkter dan bij de grote concerns, maar onze keuze is altijd uit voorraad leverbaar. De afspraken worden nagekomen. Wij zijn zeer tevreden

Bontenbal

Prima ervaringen

Wij hebben op een prettige manier een goed advies gekregen.
Ook het installeren van de TV is goed gedaan.

Goed en prettig geholpen.

Marina Scholtes

Goed advies. Nemen de tijd om iets uit te leggen. Snelle levering en installatie

Th. van den Bulk

Zeer persoonlijk en eerlijk advies door Peter over de aankoop van onze nieuwe TV met ophanging aan de muur.
Met het laten zien van alternatieven en andere mogelijkheden hebben wij een juiste keuze kunnen maken voor onze nieuwe TV.
Daarna was de levering en de plaatsing van de TV geheel volgens de afspraak. Ook de persoonlijke uitleg van Paul was helder.

Een perfecte overstap geweest van alleen Miele producten naar volledig assortiment van Electro World Van Dijk, tevens een vestiging in Zoetermeer (stond er niet bij wèl die van Pijnacker). Service... Een perfecte overstap geweest van alleen Miele producten naar volledig assortiment van Electro World Van Dijk, tevens een vestiging in Zoetermeer (stond er niet bij wèl die van Pijnacker). Service en advies op maat helemaal naar wens. Een volgend bezoek wordt voor de aanschaf van een nieuwe TV.