Vriendelijke bediening. Fijne winkel voor reparaties en nieuwe apparatuur.
Sander
Prima reparatie van mijn Marantz cd speler. De oorzaak werd gevonden en opgelost, met professionele indruk. Hij speelt weer soepel, en betere geluidsweergave dan afgelopen jaren. Prima reparatie van mijn Marantz cd speler. De oorzaak werd gevonden en opgelost, met professionele indruk. Hij speelt weer soepel, en betere geluidsweergave dan afgelopen jaren.
Assortiment kan ik verder niet beoordelen.
R. Koopmans
Prima begeleiding voor de keuze. Mooi product en schappelijke prijs.
Renee Jannes
Goede informatie over het product, ruime keuze. Vriendelijk geholpen
L
Snelle service eerlijk advies nette vriendelijke monteurs
De Witt Wijnen
Altijd vriendelijk, behulpzaam en snel.
Ravensberg
Op woensdag kwam de monteur Helaas was wasmachine kapot en niet te repareren zonder hele hoge kosten wat de machine niet meer waard was .Een nieuwe gekocht en werd gelukkig snel geleverd nog...Op woensdag kwam de monteur Helaas was wasmachine kapot en niet te repareren zonder hele hoge kosten wat de machine niet meer waard was .Een nieuwe gekocht en werd gelukkig snel geleverd nog net voor de vakantie , dus ik kon weer wassen Het langs komen voor de oude machine die ik wilde repareren werden niet berekend