Huub Dircken

Snel gereageerd op reparatieovereenkomst. Duidelijke uitleg over eventuele kosten. Reparatie heel snel gerealiseerd.

Mevr. M. de Bruijn- van Son

Heel prettig geholpen in de winkel, goed advies, nemen echt de tijd voor 'n klant, ook daarna bij het bezorgen/ plaatsen van apparaat keurig te woord gestaan!!!

F. Weerheijm

Goede service

Ineke van Dijen

Erg tevreden met het uitbouwen en het inbouwen van alle apparatuur voor mijn bestaande keuken inclusief aanpassing van keukendeuren aan de buitenzijde zodat er nu een koelvriescombinatie achter... Erg tevreden met het uitbouwen en het inbouwen van alle apparatuur voor mijn bestaande keuken inclusief aanpassing van keukendeuren aan de buitenzijde zodat er nu een koelvriescombinatie achter past. Ter verduidelijking, voorheen had ik alleen een koelkast met een klein vriesvakje.

Paul Kruger.

Wasdrogerbesteld,volgende dag door zeer vriendelijke mannen
bezorgd en geïnstalleerd plus uitleg.Wat kun je nog meer wensen?

Nico Geleijnse

Mijn canon printer was een muziekstandaard opgevallen. Reparatie was minstens 60 euro. Heb gelijk een HP 61oo serie gekocht. Voor 89,95 euro. Goed geholpen. Ga hier vaker langs. Liever momenteel... Mijn canon printer was een muziekstandaard opgevallen. Reparatie was minstens 60 euro. Heb gelijk een HP 61oo serie gekocht. Voor 89,95 euro. Goed geholpen. Ga hier vaker langs. Liever momenteel daar als bij de mediamarkt.

Hans

Was voor mij de eerste keer, tv en wasmachine gekocht.
Met twee dagen alles gebracht en geplaatst.
Super tevreden en ga zeker nog een keer terug.

charl

Bij het afhalen werd er meegedacht hoe de oven 400 meter verderop in de auto te krijgen.

Ernst Thakoer

Na een inbouw magnetron van Bosch recentelijk weer hier een inbouw koffieapparaat van Bosch gekocht. Beide keren is er op tijd geleverd, de apparatuur vakkundig ingebouwd en helder uitleg gegeven... Na een inbouw magnetron van Bosch recentelijk weer hier een inbouw koffieapparaat van Bosch gekocht. Beide keren is er op tijd geleverd, de apparatuur vakkundig ingebouwd en helder uitleg gegeven over de bediening en mogelijkheden van de apparaten.

Vanwege de ouderwetse service, vakdeskundig personeel en het moderne assortiment kom ik hier heel graag en raad ik dit topbedrijf van harte aan.