Mr. A. Kievits

Vriendelijk en goed geholpen. Één puntje: een iets langere instructie over de bediening had voor deze ouwe knar wel aardig wat gepuzzel gescheeld.

W.J. Eenink

Prima service en binnen 2 dagen is de tv gerepareerd

J. Haas

Prettig geholpen in de winkel. Ook de bezorgers waren heel vriendelijk en ik kreeg ook nog extra uitleg over het apparaat.

Ernst

In de winkel goed geholpen door de verkoper, wij wilden een inbouw koelkast en inbouw combimagnetron met een deurtje ipv een klep zoals nu voor 95% wordt aangeboden. Na enig zoeken vond hij de... In de winkel goed geholpen door de verkoper, wij wilden een inbouw koelkast en inbouw combimagnetron met een deurtje ipv een klep zoals nu voor 95% wordt aangeboden. Na enig zoeken vond hij de geschikte magnetron voor ons.
Wij hebben er voor gekozen om de koelkast en magnetron door Electro-world te laten installeren. Twee aardige en vakkundige medewerkers hebben dit gedaan.

Thea de Vries

Geweldige ervaring. Weer zeker dat ik in het vervolg dit mijn leverancier wordt.

Jeanne van Grunsven

Altijd vriendelijk, deskundig en snelle levering of afhandeling, prima, ik heb er al vele apparaten gekocht.

Theo Poot

Goede persoonlijke service en advisering. Flexibel qua opslag en levering. Spullen keurig afgeleverd, geïnstalleerd en afgeregeld. Mooi dat dit ook nog bestaat naast online shopping en... Goede persoonlijke service en advisering. Flexibel qua opslag en levering. Spullen keurig afgeleverd, geïnstalleerd en afgeregeld. Mooi dat dit ook nog bestaat naast online shopping en megadozenschuivers.

Lia

Goede service en nog korting ook!

Robert

Prima en vriendelijke service in de winkel en bij plaatsen, aansluiten en uitleg van de wasmachine.

R Verhagen

Zoals altijd vriendelijk goed gemotiveerd personeel. Goede uitleg na installatie. Dit bedrijf is een verademing ten opzichte van andere bedrijven. Goede service!