Het is nog niet geleverd.. Dus kunnen daar nog niet op reageren... Hopelijk snelle levering...

Dennis

Netjes en fatsoenlijk geholpen top service

Hans de Bruijn

Goede service en klantvriendelijk en behulpzaam.

A. Huijbregts

Fijn service gericht bedrijf. Bij evt problemen doen ze er alles aan om het zsm op te lossen. Daarom kopen wij onze Tv, vaatwasser, wasmachine, droger en kookplaat ook bij van Gils. Scherpe... Fijn service gericht bedrijf. Bij evt problemen doen ze er alles aan om het zsm op te lossen. Daarom kopen wij onze Tv, vaatwasser, wasmachine, droger en kookplaat ook bij van Gils. Scherpe prijzen en super service

Reactie Electro World Van Gils:

Super bedankt Ad voor dit mooie review! Team Electroworld van Gils, Prinsenbeek.

Mark

Top bedrijf.
Snel ge reageert en geholpen met de snelle service. En netjes alles in orde gemaakt.

Niels

Goed geholpen telefonisch door meerdere medewerkers van Electroworld van Gils. Een grote 60 liter tefal oven. Ook nog binnen een dag geleverd.
Bestelling kon zelfs telefonisch.

Reactie Electro World Van Gils:

Veel plezier met de oven! Team Electroworld van Gils Prinsenbeek.

Hannibal de Graaf

Je wordt er prettig geholpen en is voor mij als Prinsenbeker lekker dichtbij.

Reactie Electro World Van Gils:

Bedankt voor uw review! Team Electroworld van Gils Prinsenbeek.

Emre

Heel vriendelijk
Behulpzaam
Deskundig

Reactie Electro World Van Gils:

Hartelijk dank voor uw review! Team van Electroworld van Gils Prinsenbeek.

Vd heuvel

Fijn dat ze ons mqchine gemaakt hebben. Maar vond ruim een week wqchttijd best lang. Wel een vriendelijke monteur maar hij had het zolderraam open gezet en toen we er savonds achter kwamen wast de... Fijn dat ze ons mqchine gemaakt hebben. Maar vond ruim een week wqchttijd best lang. Wel een vriendelijke monteur maar hij had het zolderraam open gezet en toen we er savonds achter kwamen wast de zolderlaminaat zeiknat en hij had de wasmachine aangezet zonder door te geven en deze was dus goed aan het stinken toen we er achter kwamen

Reactie Electro World Van Gils:

Bedankt voor uw review. Fijn dat de wasmachine weer werkt. Doordat we moesten wachten op het onderdeel heeft het helaas een week geduurd. Om er zeker van te zijn dat een reparatie goed is... Bedankt voor uw review. Fijn dat de wasmachine weer werkt. Doordat we moesten wachten op het onderdeel heeft het helaas een week geduurd. Om er zeker van te zijn dat een reparatie goed is uitgevoerd, is de monteur verplicht dit te controleren en dit kan alleen door deze aan te zetten.
Team Electroworld van Gils, Prinsenbeek

Prettig geholpen en denken mee

Dank u wel voor uw review! Team Electroworld van Gils Prinsenbeek