Ondanks de zeer slechte ervaringen met de LG (bleek uiteindelijk fabrieksfout), toch steeds samen op zoek geweest naar passende oplossing. Uiteindelijk gevonden alternatief: Bosch Select wasmachine....Ondanks de zeer slechte ervaringen met de LG (bleek uiteindelijk fabrieksfout), toch steeds samen op zoek geweest naar passende oplossing. Uiteindelijk gevonden alternatief: Bosch Select wasmachine. Raoul is een topper! Prettig in omgang een altijd op zoek naar een oplossing! Bedankt.
Lia
Klantvriendelijk en goede service
Betsie Volders
Goede service
martine soons-willems
Prima service
Freek Erwich
Snel en vakkundig geholpen bij het plaatsen van de huishoudelijke apparaten👍
Baetens
Winkel in hartje van Brunssum. Prima informatie over Radio met wifi ontvangst. Vlotte levering door medewerker en heeft het toestel ook netjes onder genot van een kopje koffie, bij ons...Winkel in hartje van Brunssum. Prima informatie over Radio met wifi ontvangst. Vlotte levering door medewerker en heeft het toestel ook netjes onder genot van een kopje koffie, bij ons aangesloten en ingesteld. Werkt perfect. Zijn zeer tevreden over de aankoop en verdere verloop. Deze winkel is een absolute aanrader.!!