OK, jammer nogmaals van weinig keuze in winkel, ik kies Vogel omdat het een lokaal bedrijf is met goede service en van oudsher al de winkel van onze grootouders was
Aad Kramer
Een goede zaak die al traditiegetrouw aan onze familie levert. Vogel hoort bij Vlaardingen. Goede keuzemogelijkheden en men neemt de tijd om je te informeren. Alleen die voorpui is spuuglelijk,...Een goede zaak die al traditiegetrouw aan onze familie levert. Vogel hoort bij Vlaardingen. Goede keuzemogelijkheden en men neemt de tijd om je te informeren. Alleen die voorpui is spuuglelijk, misschien moeten ze daar iets aan doen of verhuizen naar het centrum. Winkelruimte voldoende beschikbaar in Vlaardingen (meer ruimte voor de presentatie).
Kleine zaak met prima service
Frank Honingh
Vriendelijke mensen. Perfecte service
hugo
Hele fijne winkel.
Fijne zaak, deskundig personeel, word altijd fijn geholpen
Deskundig personeel.
Fijne overzichtelijke winkel en goede eerlijke service.
Anja ter Horst en Willemijn van Woensel
Een fijne winkel met deskundig en zeer vriendelijk personeel. Goed “ verzorgen” deze mensen zodat ze nog jaren blijven. Dan wij wij ook komen !
Nette winkel, personeel reageert op jouw vraag, goede aflevering