Brinks Beleidsadvies BV

Altijd hele goede ervaringen gehad dus voor onze nieuw in te richten B&B was er geen twijfel mogelijk, we zouden hier 2 televisies, 1 koelkast, 1 wasmachine en 1 droger aanschaffen. Ik had nog een... Altijd hele goede ervaringen gehad dus voor onze nieuw in te richten B&B was er geen twijfel mogelijk, we zouden hier 2 televisies, 1 koelkast, 1 wasmachine en 1 droger aanschaffen. Ik had nog een niet werkende televisie van 4 jaar oud in de auto, die ik graag gerepareerd wilde hebben. Eerst gevraagd of dat mogelijk was. Toen ik vertelde dat de televisie niet bij hun gekocht was, merkte ik dat de meneer, die mij hielp, helemaal geen zin had in deze klus. Ik werd heel onvriendelijk en niet bereidwillig te woord gestaan. Tv even bekeken en nee, dat wordt niks. Die ben je minstens 2 maanden kwijt. Mijn teleurstelling was groot, niet alleen vanwege de tv maar vooral omdat ik heel anders gewend was. Na deze ervaring was ik er snel uit: als je alleen bereid bent reparaties uit te voeren op eigen spullen en klanten ook niet klantvriendelijk te woord kan staan, dan ben je mij kwijt als klant. Deze medewerker is zeker geen aanwinst voor een winkel, waar de service hoog in het vaandel staat. Dan loop je als hardwerkend bedrijf toch een leuke order mis.

Yvonne

Fijne winkel om aankopen te doen. Enige puntje van kritiek is betere afstemming of/wanneer een aankoop is geplaats door derden.
Ik heb een Quooker gekocht. Door drukte bij de zzp-er werd deze...
Ik heb een Quooker gekocht. Door drukte bij de zzp-er werd deze pas ruim 2 weken later geplaatst, terwijl ik eerder al een enquete ontving over verloop van levering. Dat geeft een vreemd beeld. Ik had graag even een berichtje ontvangen dat plaatsing wat later dan gebruikelijk zal plaatsvinden wegens drukte.
Uiteindelijk is de Quooker geplaatst door een zeer vriendelijke en deskundige man.

Fam Kurvers

In ons geval ging het om de aanschaf van een nieuwe vaatwasser. Prettige sfeer in de winkel, duidelijk advies, korte lever en montagetijd. Monteur keurig netjes gewerkt. Kortom; Vogel heeft er een... In ons geval ging het om de aanschaf van een nieuwe vaatwasser. Prettige sfeer in de winkel, duidelijk advies, korte lever en montagetijd. Monteur keurig netjes gewerkt. Kortom; Vogel heeft er een waar nodig terugkerende klant bij.

Vlinder

Fijn contact gehad, goede service door te bellen dat de bestelling kon worden opgehaald. Mooi product gekocht.

Employee

Ik had een Pizza plaat besteld voor de allernieuwste Philips Airfryer, deze was helaas niet op voorraad,de verkoper gaf aan dat hij wel te bestellen was,moest wel rekening houden met een levertijd... Ik had een Pizza plaat besteld voor de allernieuwste Philips Airfryer, deze was helaas niet op voorraad,de verkoper gaf aan dat hij wel te bestellen was,moest wel rekening houden met een levertijd van ongeveer 4 weken.Als hij binnen was zou ik gebeld worden,de verkoper heeft woord gehouden,werd binnen de gestelde termijn gebeld ,dat hij binnen was gekomen.
Inmiddels is de Pizza plaat naar alle tevredenheid in gebruik genomen,ik daarom ook zeer tevreden met het verloop van de bestelling.

Ralf

Leuk sr nog zoon zaakje is in Vlaardingen

Lysanne Gardenier

Goede service en uitleg over het product

Lf wiltjer beekhuizen

Tv sono boxen soundbar en wasdroger Bosch stoffezuiger gekocht 6000 euro ongeveer 4 weken gewacht komen ze niet volgens afspraak en met spullen te weinig ze staan bekend om de service bij ons helaas... Tv sono boxen soundbar en wasdroger Bosch stoffezuiger gekocht 6000 euro ongeveer 4 weken gewacht komen ze niet volgens afspraak en met spullen te weinig ze staan bekend om de service bij ons helaas niet eerste keer vogel we hebben nog meer nodig weet niet of het weer vogel word het is een beetje tegen gevallen voor zoveel geld