Vaatwasser reparatie uitstekend onderzocht en uitgevoerd
A. Nelemans
Het is een prettige zaak om te winkelen en je krijg goed advies en heel klant vriendelijk.
Harry Carli
Prettige zaak met kundig en vriendelijk personeel. Al meerdere apparaten aangeschaft. Aftersales top.
Jeroen
Zeer goede en degelijke service
Vriendelijk en goede service
John Ootjers
Zeer positieve ervaring Vogel - Barendrecht Vandaag bij Vogel geweest voor een nieuwe TV omdat wij problemen hadden met de instellen van Ziggo op onze Sony TV. Keuze viel op een LG model...Zeer positieve ervaring Vogel - Barendrecht Vandaag bij Vogel geweest voor een nieuwe TV omdat wij problemen hadden met de instellen van Ziggo op onze Sony TV. Keuze viel op een LG model uit 2023 en bij de uitleg over de instellingen ontdekten wij een afwijkende Ziggo code dan door ons gebruikt. Alvorens LG TV aan te schaffen de ‘nieuwe code’ geprobeerd en toen deed de Sony het! Dus nieuwe TV niet meer nodig en als dank een doosje Merci chocolade aan Robert van Vogel gegeven. Deze Vogel vestiging krijgt van ons de dikke pluim en is een echte aanrader!
Wij hebben een koel/vriescombinatie (inbouw) gekocht bij Electro World Vogel in Barendrecht. Eerst telefonisch informatie gevraagd, en daarna kwam een medewerker de maten opnemen bij ons thuis. We...Wij hebben een koel/vriescombinatie (inbouw) gekocht bij Electro World Vogel in Barendrecht. Eerst telefonisch informatie gevraagd, en daarna kwam een medewerker de maten opnemen bij ons thuis. We zijn in de winkel in Barendrecht geweest om met een medewerker op de computer te bekijken welke mogelijkheden er waren voor in onze keuken. Deze medewerker nam echt de tijd om alles uit te leggen en om onze vragen te beantwoorden. Toen we onze keuze hadden gemaakt werd er een dag/tijd afgesproken waarop de koel/vriescombinatie geleverd en ingebouwd zou worden.De mannen waren mooi op tijd en hebben de oude koelkast meegenomen en de nieuwe geplaatst. Ze hebben al het afval van de verpakking meegenomen en de keuken netjes achter gelaten. Ook kregen we nog uitleg over de diverse displays e.d. in de koelkast. Wij zijn zeer tevreden!!
Peter Ophof
Uistekende service en goed geholpen
Dick Dorsman
Service en klantvriendelijk