We hebben een nieuwe ijskast (koel/vries) besteld. De oude is gedemonteerd, direct daarna is de nieuwe gebracht en de oude afgevoerd in een vlekkeloze actie. Daarna is de nieuwe ijskast perfect...We hebben een nieuwe ijskast (koel/vries) besteld. De oude is gedemonteerd, direct daarna is de nieuwe gebracht en de oude afgevoerd in een vlekkeloze actie. Daarna is de nieuwe ijskast perfect ingebouwd. Aan de buitenkant is niets te zien. Dit allemaal door vriendelijke en professionele medewerkers. Binnen ruim een uur uitgevoerd zonder dat we er veel van hebben gemerkt. Complimenten!
Wimm Rotterdam
Vriendelijk ontvangen en direct hulpvaardig met tips en hulp bij keuze van het artikel (vaatwasser). Al snel aanbod om eerst een monteur de plaats in de keuken op te meten. Levering vlot....Vriendelijk ontvangen en direct hulpvaardig met tips en hulp bij keuze van het artikel (vaatwasser). Al snel aanbod om eerst een monteur de plaats in de keuken op te meten. Levering vlot. Plaatsing vakkundig en snel. Prettig personeel.
natasja jongenotter
Snelle service en duidelijke uitleg alles passend bij de koper.
Maria
Erg behulpzaam en prettige en beleefde afhandeling
Lida V
We kwamen een paar maanden geleden in de winkel om een afzuigkap te kopen, en ook te laten plaatsen. Dat was allemaal geen probleem. We zijn echt fantastisch geholpen. En de afzuigkap is...We kwamen een paar maanden geleden in de winkel om een afzuigkap te kopen, en ook te laten plaatsen. Dat was allemaal geen probleem. We zijn echt fantastisch geholpen. En de afzuigkap is inmiddels geplaatst door 2 aardige monteurs.
M.Gillet
We werden fijn geholpen en de klantenservice is ook prettig
Ik ken Vlaardingen niet. Ik schrijf over Barendrecht.