Anton Schuiling

Alles keurig geinstalleerd en werkend opgeleverd.Zelfs de oude apparatuur afgevoerd ondanks dat wij dit in eerste instantie niet nodig vonden.

T van der Vlis Wijnhorst

Zeer tevreden Dennis? geloof ik heeft het probleem keurig opgelost

A. van Hoewijk

Prima alles aangelegd en alles naar tevredenheid

Makkie

30 jaar geleden als klein jongetje mijn eerste tv gekocht voor in de slaapkamer van mijn spaarcenten, en vorige week de allernieuwste. Mijn ouders kochten vroeger ook al hun spullen daar, en mijn... 30 jaar geleden als klein jongetje mijn eerste tv gekocht voor in de slaapkamer van mijn spaarcenten, en vorige week de allernieuwste. Mijn ouders kochten vroeger ook al hun spullen daar, en mijn broer ook nog steeds.
Hoop het niet nodig te hebben maar als er iets mis is dan maakt een winkel als Vogel het verschil als het om service gaat. Support your locals.

Jenny Kuup

Fijne winkel goede service en vriendelijke bediening, koop er al meer dan 50 jaar

Leen

Bij deze zaak wordt je echt geholpen door de verkopers.
Wat een verschil met de desinteresse van o.a. BCC en Mediamarkt.

Cor Grootendorst

Ervaringen met Vogel zijn goed. Deze keer koelkast laten installeren. Hierover zeer tevreden, installateur leverde goed en snel resultaat. Top.

Corina vd Holst

Klantgericht en vriendelijk met verstand van zaken

M.WHoevers

Prettig geholpen + een goed advies. Zeer deskundige en vriendelijke technici die de apparatuur komen installeren.

Jenny

Klantvriendelijk goede service