Zeer goede eerste ervaring met Electro World Vogel. Denken nog ouderwerts mee met de klant en geven daarbij vakkundig advies. Wij zijn gehopelen door Robert Vogel. Goede deal, vakundig advies en...Zeer goede eerste ervaring met Electro World Vogel. Denken nog ouderwerts mee met de klant en geven daarbij vakkundig advies. Wij zijn gehopelen door Robert Vogel. Goede deal, vakundig advies en snelle service, dat is wat je als klant mag verwachten, maar bij veel concurenten wordt deze service niet meer geboden. Ga zo door!
jeanette
Zoals altijd prima
Jan
Inde winkel rustig en prettig geholpen De levering was op tijd, zoals afgesproken en de installatie was snel en netjes.
L. Elve
Altijd alle witgoed en overige apparaten bij Vogel gekocht. Goed en duidelijk advies, netjes op de plaats gezet en door de bezorgers nog eens alles uitgelegd en mocht er iets niet in orde zijn wordt...Altijd alle witgoed en overige apparaten bij Vogel gekocht. Goed en duidelijk advies, netjes op de plaats gezet en door de bezorgers nog eens alles uitgelegd en mocht er iets niet in orde zijn wordt dit gelijk geregeld.
Peter Bot
Top, zoals al jaren
de Jong
Goed bedrijf, betrouwbaar met eigen monteurs in dienst. Dat is de reden dat we al jaren klant zijn. Is er iets. Ze komen redelijk snel voor een redelijke prijs en hebben bij ons tot nu toe de...Goed bedrijf, betrouwbaar met eigen monteurs in dienst. Dat is de reden dat we al jaren klant zijn. Is er iets. Ze komen redelijk snel voor een redelijke prijs en hebben bij ons tot nu toe de problemen opgelost.
Jolanda
2 vriendelijke gasten kwamen m'n droger brengen en namen gelijk de oude mee. Netjes op z'n plaats gezet en even een korte uitleg.