John

Service altijd goed, vragen worden altijd beantwoord. Betrouwbaar!

E. J. Kamphorst

Heel goed geholpen, hij wist precies wat onze bedoeling was en hielp ons om de juiste keuze te maken.
Bljjft toch veel persoonlijker in een dorp zoals Hoevelaken.
blij met onze nieuwe...
Bljjft toch veel persoonlijker in een dorp zoals Hoevelaken.
blij met onze nieuwe koelkast

Mevr Wissenburg

Deskundige hulp bij het vinden van mijn vaatwasser. Eerst kwam er een monteur kijken of mijn oude vaatwasser nog gemaakt kon worden. Helaas was dit niet het geval. De kosten hiervan heb ik niet... Deskundige hulp bij het vinden van mijn vaatwasser. Eerst kwam er een monteur kijken of mijn oude vaatwasser nog gemaakt kon worden. Helaas was dit niet het geval. De kosten hiervan heb ik niet hoeven betalen bij het bestellen van een andere vaatwasser. Vandaag is mijn nieuwe vaatwasser deskundig geïnstalleerd. Nette en vakkundige monteur. Hij nam rustig de tijd om alles uit te leggen en heeft alles netjes achtergelaten. Ik raad elektroworld De Bilt zeker aan!

Astrid van de Bovekamp Duits

Vriendelijke mensen, goed advies en persoonlijke service. Heel blij mee.

Guus Meijer

Aankoop inductie kookplaat

Goed advies en uitstekende service.

Goed advies en uitstekende service.

NB: Op pag. 2 kan gekozen worden voor 'anoniem'. De feedback kan echter niet verstuurd worden wanneer er geen e-mailadres is ingevuld. M.i. is dit niet in overeenstemming met 'anoniem'.

Goed en geduldig advies. Zeer behulpzaam en als er iets kapot is een snelle service.

Altijd heel tevreden over advies en service. Ga zo door!

Ruth Westra- Vreedenburgh.

Geduld om mee te denken in het nemen van een beslissing over wat we aan konden schaffen, apparaten laten horen en zien. Ruim tijd genomen om alles te installeren.

We konden rustig kijken en vragen. We kregen goed advies over een eventuele aankoop die later is gedaan. Ook werd er uitgezocht welk kooktoestel met een beperkte afmeting voor ons mogelijk zou zijn.... We konden rustig kijken en vragen. We kregen goed advies over een eventuele aankoop die later is gedaan. Ook werd er uitgezocht welk kooktoestel met een beperkte afmeting voor ons mogelijk zou zijn. We hebben tot nu toe goede ervaring met de service van Electro World Weterings en alle aankopen bij hen bevallen prima.