Vriendelijk en deskundig personeel goede prijs / product verhouding. komen de TV afleveren en aansluiten. (jammer dat niet vermeld word in de folder dat dat geld kost)
Paul
Wij komen er graag al is het voor advies. Worden er altijd goed geholpen. Gaat er iets kapot.. even bellen en overleggen en het word geregeld.
Jan Vereijken
Altijd vriendelijk, behulpzaam en goede adviezen. Ook de afleveren en instructie ter plaatse hoe het apparaat het beste gebruikt kan worden is goed.
Paul Vrugt
Altijd top service en komen hun afspraken na. Al zo'n 14 jaar klant, koop alleen nog daar als het om witgoed, keukenapparatuur, audio, tv, laptop e.d. gaat. Ook al wonen wij niet meer in de...Altijd top service en komen hun afspraken na. Al zo'n 14 jaar klant, koop alleen nog daar als het om witgoed, keukenapparatuur, audio, tv, laptop e.d. gaat. Ook al wonen wij niet meer in de buurt van Boekel, nu 's-Hertogenbosch.
G. Van de Sande
Persoonlijke hulp en advies. Zeker als je wat ouder bent, zoals ik, is dat heel fijn. Omdat ik niet het aangeboren talent om de digitale wereld te snappen is het goed te ervaren dat er naar je...Persoonlijke hulp en advies. Zeker als je wat ouder bent, zoals ik, is dat heel fijn. Omdat ik niet het aangeboren talent om de digitale wereld te snappen is het goed te ervaren dat er naar je geluisterd wordt en alles goed krijgt uitgelegd. Bovendien heb ik vertrouwen in de medewerkers. Heb er graag een ritje voor over om vanuit Veghel te komen winkelen als ik iets nodig heb! Ga zo door!