Goede service tegen betaalbare prijzen. Misschien iets duurder dan bv een mediamarkt maar ik betaal liever iets meer voor een goede service en ik ben gesteld op goed in je eigen buurt
Ik kom hier al 20 jaar dus dat zegt wel wat. Met name de service en advisering is zeer goed. Ook als het product al een tijdje in gebruik is.
Jan Vink
Klant vriendelijk Denkt met klant mee En de factuur ook netjes Volgende wasmachine weer bij jullie vandaan.
Chris Zonneveld
Goede zaak met goede service
Goede service, snel en heel deskundig.
Prima zaak
tevreden klant
Goede service,vriendelijk geholpen alles netjes naar wens geinstalleerd
Gedi
Prima winkel en team
Peter O. uit Rijswijk
Nette zaak met deskundig personeel, vlotte en deskundige behandeling, goede service, concurrerende prijzen van producten, goede en snelle service in geval er na jaren intensief gebruik onderhoud...Nette zaak met deskundig personeel, vlotte en deskundige behandeling, goede service, concurrerende prijzen van producten, goede en snelle service in geval er na jaren intensief gebruik onderhoud moet worden gepleegd (wasmachine)