Vriendelijk en kennis van zaken. Behulpzaam. Prijzen zoals collegae ook hanteren. Dit bij vestiging in Venlo
Frank
Top - goede prijs/kwaliteit verhouding. Oplossingsgericht-duidelijke advisering. Ook bezorging en installatie is top! Enquête betreft locatie Venlo.
Cyril Maassen
Super service
Jeroen van Gerven
Een snelle en goede afhandeling van de reparatie aan onze vaatwasser. Toen onderdeel net gearriveerd werden er al gebeld en 10minuten later was het onderdeel al vervangen. Goede prijs-kwaliteit...Een snelle en goede afhandeling van de reparatie aan onze vaatwasser. Toen onderdeel net gearriveerd werden er al gebeld en 10minuten later was het onderdeel al vervangen. Goede prijs-kwaliteit verhouding 👍🏻
Johan Spee
Hele goede service en vriendelijk personeel. Leveren perfect werk af.
Theodora
Ik heb prima informatie gekregen van Geert over mijn vaatwasser. Bovendien nog informatie ontvangen over recirculatie afzuigkap.
Samantha
Altijd vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Al jaren zeer tevreden over dit bedrijf!
sandy schell
Prettige winkel en prima service
Marcel en Yvonne
Tv vrijdag niet binnengekomen bij de Witte Hal,maar er alles aan gedaan zodat we toch nog zaterdag de TV in huis hadden en aangesloten is geworden.